Bestuur van stichting 't Brandtweer

’t Brandtweer is een initiatief voortgekomen uit HUB Rhenen, hét netwerk van zelfstandige professionals uit Rhenen en omgeving. Velen hebben hieraan meegewerkt. Door samenwerken versterken we elkaar. Creatieve sociale ondernemers hadden behoefte aan een ontmoetingsplek voor samenwerken, leren, inspireren en hebben Stichting ’t Brandtweer opgericht. Op www.hubrhenen.nl staan de zelfstandig professionals die zijn aangesloten bij HUB Rhenen..

Hedy van der Poel

Mujibor de Graaf

Véronique Baar

Henkjan van Offeren

Ed van Zoolingen

Hedy

Hedy is een van de initiatiefnemers van Stichting ’t Brandtweer. Hedy heeft een achtergrond als ICT-, HR- en recruitment-consultant en daarnaast ervaring in verschillende denkpanels en besturen. Hedy’s kracht zit in netwerken, verbinden en creativiteit. Als ZP-er neemt Hedy graag deel in projecten waarin ze haar creativiteit, kwaliteiten en ervaringen kan combineren om mooie dingen te realiseren. Als oprichter van HUB-Rhenen en ’t Brandtweer streeft Hedy naar meer samenwerking en impact maken in de omgeving. “ ’t Brandtweer is een broedplek voor nieuwe initiatieven en groei”. Daarnaast is Hedy holistisch massagetherapeut.

Mujibor

Mujibor is mede-oprichter en directeur van Fellow Digitals bv. Een internetbureau die met haar software Viadesk social intranet en Coursepath LMS klanten in Europa ondersteunt met online samenwerken en kennisdelen. Als inwoner van Rhenen en bestuurslid van Stichting ‘t Brandtweer wil Mujibor de kazerne een toekomstbestendige invulling geven en ondernemerschap in Rhenen en omgeving stimuleren.

VÉRONIQUE

Véronique is kunsthistoricus en eigenaar van QKunst, adviesbureau op het gebied van kunst in de openbare ruimte en collectiemanagement. Véronique werkt met haar team aan projecten voor zowel de overheid en het onderwijs als het bedrijfsleven. Véronique wil graag bijdragen aan ’t Brandtweer als een plek waar creativiteit en ondernemerschap samenkomen, een energieke en inspirerende plek voor en door de stad.

Henkjan

Henkjan van Offeren werkt al meer dan 25 jaar als producent en regisseur aan audiovisuele communicatie en events. Zijn bedrijf StudioCollegare richt zich op het inspireren en verbinden van mensen door middel van video en camera regie. Daarnaast weet hij als projectmanager vanuit zijn netwerk het juiste team bij elkaar te brengen.
Ook heeft Henkjan al 20 jaar ervaring in het beheren van vastgoed. Hij biedt ondersteuning op het gebied van onderhoud in samenwerking met de juiste specialisten.

Ed

Ed heeft een achtergrond in audiovisuele vormgeving. Hij heeft gewerkt voor commerciele televisie en had zijn eigen foto- en videoproductie bureau. Na een overstap richting de IT was Ed werkzaam als consultant in kwaliteitszorg en User Experience. Ed heeft gewerkt voor internationale bedrijven, start-ups en de overheid. Op dit moment is hij werkzaam in de medische sector als usability engineer. Ed wil zijn creativiteit inzetten binnen ’t Brandtweer. Ed staat open voor het onverwachtte in elke ontmoeting.